Cautare

3179 de rezultate pentru "nicolae burcea" (8.37 secunde)
PSD Gorj are datorii de 2,2 miliarde de lei vechi la Clement Mocanu, denuntatorul lui Nicolae Mischie, fostul presedinte al Organizatiei Judetene.
Ritmul lent de construire a caselor in regie proprie din Noul Rast l-a determinat pe prefectul de Dolj, Nicolae Giugea, sa-l ameninte pe primarul comunei, Iulian Silisteanu, ca va plati din propriul buzunar cimentul primit de la guvern in cazul in care acesta nu va mai putea fi utilizat la primavara.
Democratii galatenii il acuza pe primarul Dumitru Nicolae de practici totalitare.
Judecand dupa declaratiile lor de avere, liderii celor doua Camere ale Parlamentului, Bogdan Olteanu, presedintele Camerei Deputatilor, si Nicolae Vacaroiu, presedintele Senatului, par a fi mari iubitori de arta.
primarul Dumitru Nicolae si presedintele Consiliului Judetului, Eugen Durbaca.
Anuntul a fost facut ieri de primarul Dumitru Nicolae. ... Acesta este motivul pentru care vom numi alt sef la Administrarea Domeniului Public”, a declarat intr-o prima faza primarul Dumitru Nicolae.
Nicolae Vacaroiu, presedintele interimar al Romaniei, a declarat ca nu va aduce decat cabinetul pe care la avut la Senat.
Nicolae Vacaroiu, presedinte al Senatului si fost presedinte interimar al Romaniei, a negat ieri orice implicare in scandalul de coruptie privind favorizarea deschiderii unui hipermarket Carrefour la Iasi.
Raport la sedinta CL In replica la declaratiile facute de oficialul brailean, primarul Dumitru Nicolae a tinut sa dea asigurari ca ceea ce s-a construit in cartierul "Dimitrie Cantemir" nu reprezinta o rusine pentru nici un judet.
In conditiile in care senatorul PSD Serban Nicolae avertizeaza cu eventualitatea contestarii, dupa adoptarea de catre Parlament a legii votului uninominal, reprezentantul PC Sergiu Andon ii acuza pe social-democrati de "pozitie duplicitara".
Dupa ce zilele trecute abia a aparut ideea infiintarii unui cartier chinezesc, Organizatia Judeteana a Partidului Liberal Democrat se exprima clar impotriva proiectului anuntat de primarul Dumitru Nicolae de a facilita crearea celei mai mari comunitati chinezesti din sud-estul Europei la Galati.
Cea care a abordat problema coruptiei a fost de aceasta data presedinta aleasa a Organizatiei Municipale a PLD Galati, Violeta Nanu, care este de parere ca scandalurile din Primarie nu ar face altceva decat sa demonstreze ca primarul Dumitru Nicolae tolereaza coruptia.
La Ciocarlia, candidatul PDL este fostul primar Nicolae Marghiol, care a adus aminte audientei de vremurile cand el conducea destinele localitatii. ... Mergand mai departe, la Cobadin candideaza Ion Dinescu, la Castelu parca vesnicul primar Nicolae Anghel, iar la Murfatlar - Gheorghe Cojocaru.
Carpiti, cu haine patate de noroi sau nu, cu papuci de plastic sau cu batice, baieti, fete, mamaite, mosi sau barbati in toata firea s-au dus la hambarul fostului primar, Nicolae Marghiol, pentru a primi cartofi.
Candidatul PSD pentru Primaria Navodari, Nicolae Matei, si-a anuntat ieri, in premiera, proiectul Parteneriat pentru Educatie. ... Intrebarile tinerilor nu au ramas fara raspunsuri, Nicolae Matei declarand ca demararea Parteneriatului pentru Educatie inseamna, in primul rand, solutii concrete de sprijinire a eforturilor depuse de elevi si parinti.
Coordonatorul acestui proiect este Nicolae Nemirschi, viceprimar al municipiului Constanta si presedinte al Zonei Metropolitane Constanta.
Scandalul a inceput dupa sedinta Consiliului Judetului din data de 29.08.2007, cand consilierul judetean PD-L David Craiu a formulat o plangere penala impotriva colegului sau Nicolae Bacalbasa pentru afirmatii de natura sovina si antisemita.
Deoarece numaratoarea voturilor a scos la iveala faptul ca pentru Primarie, in turul al doilea, se vor "duela" social-democratul Dumitru Nicolae si democrat-liberalul Andrei Lisinschi, partidele care au participat la alegeri dar nu au iesit invingatoare trebuie sa decida catre cine isi indreapta sustinerea.
Mai mult decat atat, Boc spune ca Dumitru Nicolae ar trebui sa se gandeasca bine la faptul ca nu a obtinut un nou mandat din primul tur, pentru ca un primar in exercitiu, care nu reuseste sa castige din primul tur, are o problema.
De asemenea, Primaria Oltina va fi condusa de Gheorghe Chirciu (PNL), care a primit 858 voturi, Primaria Nicolae Balcescu de Viorel Balan (PDL), care a primit 1.320 voturi, Primaria Aliman de Gheorghe Topalu (PSD), cu 957 voturi, Primaria Pecineaga de Nicolae Stan, care a obtinut 851 de voturi, Primaria Cobadin de Cristian Telehoi (PSD), care a primit 2.378 voturi, Primaria Ciobanu de Ion Buciu (PSD), cu 1.172 voturi, Primaria Baneasa de Gelu Iordache (PSD) - fostul primar - care a obtinut 1.428 voturi, in vreme ce contracandidatul sau, Ion Marin (PNL) a primit 1.402 voturi.
google-analytics.com